Mandy (moeder van 2)

Ingrid is een fantastische coach die vanuit heel veel liefde en expertise coacht. Zij kan enorm goed aanvoelen en zien waar je pijn zit en deze ook benoemen op een liefdevolle en krachtige manier. Soms kan de spiegel die Ingrid je voorhoud erg confronterend zijn, maar door de warme, open en liefdevolle gesprekken die je met haar kunt voeren kun je hetgeen waarmee je je geconfronteert voelt heel mooi naar jezelf terug reflecteren en er van leren. Alles mag er zijn bij Ingrid en dat maakt dat je je heel veilig voelt bij haar en enorm veel vertrouwen naar haar toe voelt en leert ook weer in jezelf te mogen en kunnen vertrouwen. Ingrid is een en al liefde❤️ (febr 2024)

Lisette (directeur hbo opleiding)

Het was een voorrecht om met Ingrid samen te werken. Ingrid is open, oprecht en neemt geen blad voor de mond. (Sept 2023)

Celine (23 jaar)

Samen met Ingrid ging ik aan de slag met mijn leerdoelen. Samen zochten we de diepere laag op en keken we hoe we verder konden bouwen. Ingrid is direct, waardoor je precies weet wat je aan haar hebt. Ze zegt waar het op staat. Daarnaast stelt ze kundige vragen om daadwerkelijk tot de diepere laag te komen. Ze is een inspiratie geweest voor mij. Ik neem haar lessen zeker mee de toekomst in. (juni 2023)

Moeder M (zoon 14 jaar)

Samen met onze zoon van 14 jaar hebben wij 2 gesprekken gehad met Ingrid. De eerdere spanningen verminderden en Ingrid gaf ons allemaal inzicht in ons eigen rol. De gesprekken met Ingrid waren fijn, prettig ontspannen en duidelijk. Dat de gesprekken bij ons thuis waren was heel fijn en minder spannend voor onze zoon. (maart 2023)

Vader S (dochter van 11)

Onze dochter van elf heeft heel haar prille leven strubbelingen gehad met zichzelf. Vanaf haar derde levensjaar is ze vaak boos en verdrietig. Ze weet niet hoe ze gelukkig kan zijn.

Uitspraken als: ”Ik zie het niet meer zitten” en “Wat is er nou leuk aan leven?” komen geregeld voorbij. We hebben onze zorg hierover meerdere malen besproken met de huisarts en bij verschillende professionele instanties gesprekken en therapieën gehad.

Het is afgelopen jaren steeds beter gegaan, maar we hebben niet het idee dat ze dat zelf ook zo ervaart. Ze vindt het nog steeds erg moeilijk de positieve dingen in het leven te zien en haar leven te waarderen.

Vorige week heeft ze een coachingsgesprek met Ingrid gehad. Wat zijn we hier blij mee!

We hebben het gevoel dat we eindelijk weer een beetje onze vrolijke, lieve, spontane meid terug zien komen. Ze heeft meteen zoveel tegen Ingrid vertelt, dit heeft ze nog niet eerder tegen iemand gedaan. Dat zegt iets over het vertrouwen wat ze gevoelsmatig met haar heeft. Ze is minder boos en verdrietig, ze lacht weer vaker en, wat vooral belangrijk is, ze heeft weer zin in haar leven!

Ingrid heeft haar, en ons een paar praktische tips gegeven waar we de komende weken mee aan de slag gaan.

Ingrid heeft haar echt goed gecoached, en als onze dochter er behoefte aan heeft, vragen we haar zeker weer!! (2021)

S, moeder van zoon 19 jaar

Want inderdaad probeer ik mijn kinderen altijd inzichten te geven over bijv. hoe iets voor een ander kan voelen. Door het karakter van mijn zoon kan dit bij hem extra gevoelig zijn.

Ik heb het hier ook met hem over gehad gisteren nog. Hij zegt gelukkig ook, maar mam, daar ben ik ook trots op, want ik vind het ook belangrijk aan anderen te denken, en dat mag ook natuurlijk en vind ik eigenlijk ook weer zo mooi dat hij dat zegt!

Daarnaast merk ik dat het loslaten mij rust geeft en daarmee natuurlijk ook mijn zoon. Duss… fijn met deze inzichten te kunnen werken. Dank in zoverre daarvoor al :).

Moeder M (dochter van 11 jaar)

Onze dochter van elf heeft heel haar prille leven strubbelingen gehad met zichzelf. Vanaf
haar derde levensjaar is ze vaak boos en verdrietig. Ze weet niet hoe ze gelukkig kan zijn.
Uitspraken als: ”ik zie het niet meer zitten” en “wat is er nou leuk aan leven” komen geregeld
voorbij. We hebben onze zorg hierover meerdere malen besproken met de huisarts en bij
verschillende professionele instanties gesprekken en therapieën gehad. Het is afgelopen
jaren steeds beter gegaan, maar we hebben niet het idee dat ze dat zelf ook zo ervaart. Ze
vindt het nog steeds erg moeilijk de positieve dingen in het leven te zien en haar leven te
waarderen.
Vorige week heeft ze een coachingsgesprek met Ingrid gehad. Wat zijn we hier blij mee!
We hebben het gevoel dat we eindelijk weer een beetje onze vrolijke, lieve, spontane meid
terug zien komen. Ze heeft meteen zoveel tegen Ingrid vertelt, dit heeft ze nog niet eerder
tegen iemand gedaan. Dat zegt iets over het vertrouwen wat ze gevoelsmatig met haar
heeft. Ze is minder boos en verdrietig, ze lacht weer vaker en, wat vooral belangrijk is, ze
heeft weer zin in haar leven!
Ingrid heeft haar, en ons een paar praktische tips gegeven waar we de komende weken mee
aan de slag gaan.
Ingrid heeft haar echt goed gecoached, en als onze dochter er behoefte aan heeft, vragen
we haar zeker weer!! (2022)

L 51 jaar

Ingrid heeft me in 2 gesprekken geleerd om op een liefdevolle manier naar de situatie te kijken. Hierdoor voel ik me een stuk lichter en kan ik de situatie aangaan zoals ik zelf in het leven sta en wil staan. (okt 2022)

Dokter Tamara

Ik kwam er een aantal jaar geleden achter dat ik coaching van mensen ongelofelijk leuk vind. Niet te adviseren wat ze moeten doen, maar hen zelf oude patronen laten doorbreken. Hierdoor staan ze vaak zelfverzekerder en gelukkiger in het leven.

Ingrid heeft me hier super goed mee geholpen, het was een hele fijne en waardevolle opleiding. Zowel in mijn werk als privé. (mei 2022)

Sofie 25 jaar

Ingrid is een directe en empathische coach. Zij geeft mij de ruimte om zelf stappen te zetten en na te denken, ze is ook duidelijk als ik mezelf daarbij in de weg zit. Ze weet op het juiste moment gerichte tips en tools mee te geven, stapje voor stapje. Daarnaast is het ook gezellig en creëert ze een veilige omgeving om alles met haar te bespreken. (mei 2022)

Onderwijsteam over een workshop Waarderend coachen

Ingrid, bedankt voor jouw openheid en het bewaken van onze veiligheid. Je hebt me aan het denken gezet. Fijne tools hebben we gekregen. Die ‘schoen’ ga ik nog veel gebruiken. Met de diverse werkvormen kan ik iets. De workshop voegde echt iets toe. Dankjewel! (april 2022)

L veertiger

Ingrid heb ik gevraagd om met mij mee te kijken rondom een thema in mijn leven waar ik wat op vastliep. Eén gesprek met haar heeft mij al de juiste tools gegeven om mee verder te kunnen. Ingrid bevroeg me onbevooroordeeld en kritisch, waardoor ik ontdekte waar het knelpunt en het kernpunt zat. Door mij zelf de oplossing te laten bedenken die voor mij werkt, heeft het gesprek me meteen in de actie gezet om dingen positief te veranderen.

Ingrid heel erg bedankt voor je fijne en open communicatie en coaching. (jan 2021)

R & D 20 en 21 jaar

Zij: Ik heb Ingrid benaderd omdat ik en mijn vriend tegen wat dingen aan liepen. Ik kende Ingrid al van vorige gesprekken. Wat ik heel fijn vind aan Ingrid en haar dus zeker aan iedereen aanraad, is haar eerlijkheid en professionele mening. Ze luistert, vertelt, denkt mee en geeft bruikbare tips. Hiermee is het makkelijk uit te oefenen in je eigen leven. Ingrid geeft je het gevoel dat je alles kan vertellen en zorgt voor rust, ook na het gesprek. Ze heeft ons veel nieuwe inzichten gegeven maar ook bruikbare tips voor in de toekomst. Mocht het nog ooit nodig zijn, zal zij de eerste zijn die ik bel voor coaching. Bedankt voor alles.

Hij: bedankt Ingrid voor alles. Je bent goed in je vak! (nov 2020)

M 18 jaar

Ingrid werkte op een fijne maar ook realistische manier met me samen om oplossingen te bedenken voor dingen waar ik mee zat. Ze stelt vragen waardoor ik dingen ontdekte/realiseerde over mezelf die ik anders niet goed had kunnen verwoorden. Zeker een aanrader! (okt 2020)

Moeder van tiener 14 jaar

Ik heb via via gehoord van Caring. Het meest fijne vind ik dat ze bij je thuis komen. Het is toch vaak een stap voor kinderen om open te praten over hun zorgen en problemen maar thuis vanuit hun eigen vertrouwde omgeving in hun eigen luie stoel, desnoods in pyjama, is dat een stuk makkelijker. Ze geven kinderen makkelijke handvatten maar er wordt ook een spiegel voorgehouden om zelf over dingen na te denken. En niet alleen de kinderen maar ook de ouders wordt een spiegel voorgehouden en dat is best een beetje confronterend maar wel een ‘eye-opener’ Ik ben zeer blij dat ik bij Caring terecht gekomen ben en kan ze ook iedereen aanraden.

M moeder van tiener

Onze dochter heeft een aantal gesprekken gehad met Ingrid voor haar onzekerheid, daardoor makkelijk doelwit voor anderen. In eerste instantie schrok ze want Ingrid is erg direct maar meteen al na het eerste gesprek gaf ze aan dat ze dat toch fijn vond, ze wist meteen wat ze aan Ingrid had. Ze heeft veel aan de gesprekken gehad, nam dingen aan en er werden dingen duidelijk. Ook zag Ingrid dat ik ook een gesprek nodig had waar ik veel van geleerd heb. Kortom, super. Onze dochter zit nu heerlijk in haar vel en kan nu makkelijker met bepaalde situaties omgaan en ik weet nu ook hoe ik moet reageren. Bedankt Ingrid voor jouw fijne gesprekken.

S. moeder van tiener

Het gaat echt goed met mijn zoon. Hij is zo gegroeid afgelopen jaar. Maar…,ik ook denk ik, kan een en ander beter loslaten dus. Ik wil je toch nog even bedanken via deze weg, Ingrid, Dank je!

L 12 jaar

Ik heb een gesprek met Ingrid gehad. Ik vind het fijn om met Ingrid te praten omdat ze rustig blijft en niet aandringt.

een moeder zoon, 19 jaar
Nadat er inzichten ontstonden waar bepaald gedrag van mijn zoon vandaan kwam, was eea ook
confronterend voor mezelf. Enerzijds even moeilijk maar, ontzettend goed te weten ook voor mezelf wat
er dieper zit en daardoor ook de invloed van daaruit naar mijn kinderen kan zijn. Daardoor kunnen we ook echt dingen
veranderen..
Ingrid: Dank voor alle inzichten!
een moeder 🙂
Sophie 20 jaar

Ik heb 3 gesprekken met Ingrid gehad. In het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten maar na die 3 gesprekken voelde ik mij opgelucht. wat ik vooral fijn aan de gesprekken vond is dat Ingrid alleen maar eerlijke adviezen geeft en met mij samen keek naar oplossingen.
Na de gesprekken ben ik rustiger in mijn hoofd en weet ik beter hoe ik dingen moet aanpakken. Ze heeft me niet alleen met mezelf geholpen maar ook met de situatie tussen mij en mijn moeder. Doordat wij ook gezamenlijke gesprekken hebben gehad (ik Ingrid en mama) verloopt dat gelukkig ook beter.
En nogmaals heel erg bedankt dat je er voor me was/bent.

I 11 jaar

Ik heb ook een gesprekje met Ingrid gehad. Omdat mijn moeder en ik steeds vaker ruzie hadden en elkaar soms niet goed begrepen. Het heeft mij en mijn moeder enorm geholpen. We hebben nu twee codewoorden die iets wat soms lastig is uit te leggen of wat mijn jongere broertje dan niet begrijpt. Dit is echt enorm handig en ik raad het ook echt aan. Sinds het gesprekje heb ik ook minder ruzie met mama, natuurlijk nog weleens maar in ieder geval minder dan eerst.

Verder wil ik Ingrid nog even bedanken voor het gesprekje. Je had veel geduld en luisterde super goed naar mij. Ik had direct het idee dat ik je kon vertrouwen (en dat kan ik!) hopelijk blijf je dit lang doen zodat mijn kinderen er ook plezier van kunnen hebben!

Lieve lezer,
Hoe eng het ook lijkt, het helpt echt en het is minder eng dan het lijkt! Dus boek snel een gesprekje met de geweldige Ingrid!

M 23 jaar

Ingrid is een zeer gewaardeerde coach. Ik als student wist precies wat ik aan Ingrid had. Door de eerlijke en directe houding van Ingrid, weet je direct wat je aan haar hebt. Ingrid zal altijd beargumenteren waarom ze iets vindt en waarom zij dat zo ziet, maar wil ook graag argumenten van een ander horen.
Het geven van opbouwende en oprechte kritiek is zeker een grote kracht van Ingrid.  Ingrid weet wat ze wil en geeft je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en heeft mij enorm gestimuleerd om ‘out-of-the-box’ te denken.
Mede door Ingrid weet ik wat ik wil, durf en kan ik reflecteren op mijzelf en op mijn handelen. Kortom, niet alleen een goede docent pedagogiek maar ook een geweldige coach!

J 14 jaar

Na het gesprek met Ingrid voelde ik mezelf heel opgelucht. Ik vond het gesprek heel fijn want ze luisterde heel aandachtig en als ik iets niet wilde vertellen had ze daar respect voor. Nu kan ik ook veel makkelijker praten met de personen in mijn omgeving, dat vind ik heel fijn. Groetjes.

Anne-Marie moeder van 16-jarige tiener

Het inzicht dat ik kreeg tijdens het prettig gesprek met Ingrid gaf me letterlijk meer ruimte. Ruimte in mijn hoofd en daardoor ook meer openheid in het gesprek naar mijn dochter toe. Het was niet zozeer dat zij anders zou moeten leren communiceren, maar juist dat ik mijn eigen normen, angsten en valkuilen niet op haar moest projecteren. “Het is zoals het is en het is goed!”

Bijzonder ook om te ervaren hoe mijn dochter na het gesprek met Ingrid met een open houding naar mijn ervaringen luisterde en zichzelf ook kwetsbaar durfde op te stellen. Prachtig, hoe dit inzicht bij heeft gedragen aan een positiever gevoel van mij over de communicatie met mijn puberdochter. Bedankt hiervoor.

S 14 jaar

Een paar maanden geleden zat ik ergens mee en ik vond dit moeilijk om thuis te bespreken. Toen kwam mijn moeder met het idee om met iemand anders te gaan praten, toevallig heeft zij een vriendin die daar een opleiding voor heeft gedaan. In het begin zag ik erg op tegen het gesprek maar tijdens het gesprek was het heel ontspannen en had ik het gevoel dat ik alles kon zeggen. Na het gesprek had ik een opgelucht gevoel en was ik blij dat ik geen nee had gezegd toen mijn moeder hier mee kwam.

Marlies ouder van 13- jarige tiener

Een van de grote voordelen van de coaching is dat het thuis kan plaatsvinden. Dit schept al meteen een vertrouwde sfeer. Erg krachtig en prettig is de manier waarop Ingrid naar je luistert en samen met jou de “problemen” op een rijtje zet. Ik heb in de sessie veel tips, do’s en dont’s gehoord waar ik iets mee kan. Beter inzicht gekregen in het gedrag van mijn puber dochter en hoe ik hier het beste op in kan spelen zodat ik de relatie leuk houd. Ingrid heeft me ook een spiegel durven voorhouden, waardoor ik nog beter inzicht kreeg in de interactie tussen mij en mijn kind. Ik heb er zeker veel aan gehad en zal, als ik weer vastloop, zeker weer contact met Caring opnemen. Succes met jullie praktijk! Bedankt!

Caroline moeder van 14-jarige tiener

‘Het was fijn te merken dat na het gesprek met Ingrid mijn dochter mij kon vertellen waar zij last van had. Dit was zonder deze interventie nooit gelukt. Ik ben er blij mee omdat ik weer ruimte voel in het contact met haar.’

B 22- jarige adolescent

Als tiener ben ik nogal vaak onzeker geweest. Over wie ik ben, wat ik worden wil, wat anderen van me vinden. Dit ging zover dat ik altijd alles maar deed om anderen te pleasen. Zolang anderen mij goed genoeg vonden, vond ik mezelf ook goed genoeg. Op een gegeven moment ging dat niet meer. Ik ging eraan kapot. Ik was zo druk met anderen dat ik mezelf vergat. Toen kwam ik met Ingrid in gesprek. Zij is eerlijk en direct. Ik kreeg inzichten in mijn gedrag en hoe ik mezelf te kort doe. Het heeft voor mij alles veranderd. Ik heb eerlijke gesprekken met mijn ouders en vrienden.

Dankjewel, Ingrid. Onze gesprekken hebben voor mij veel in beweging gezet, ten goede.


In verband met privacy worden alleen de voorletters weergegeven.