Moeder van tiener 14 jaar

Ik heb via via gehoord van Caring. Het meest fijne vind ik dat ze bij je thuis komen. Het is toch vaak een stap voor kinderen om open te praten over hun zorgen en problemen maar thuis vanuit hun eigen vertrouwde omgeving in hun eigen luie stoel, desnoods in pyjama, is dat een stuk makkelijker. Ze geven kinderen makkelijke handvatten maar er wordt ook een spiegel voorgehouden om zelf over dingen na te denken. En niet alleen de kinderen maar ook de ouders wordt een spiegel voorgehouden en dat is best een beetje confronterend maar wel een 'eye-opener' Ik ben zeer blij dat ik bij Caring terecht gekomen ben en kan ze ook iedereen aanraden.

M moeder van tiener

Onze dochter heeft een aantal gesprekken gehad met Ingrid voor haar onzekerheid, daardoor makkelijk doelwit voor anderen. In eerste instantie schrok ze want Ingrid is erg direct maar meteen al na het eerste gesprek gaf ze aan dat ze dat toch fijn vond, ze wist meteen wat ze aan Ingrid had. Ze heeft veel aan de gesprekken gehad, nam dingen aan en er werden dingen duidelijk. Ook zag Ingrid dat ik ook een gesprek nodig had waar ik veel van geleerd heb. Kortom, super. Onze dochter zit nu heerlijk in haar vel en kan nu makkelijker met bepaalde situaties omgaan en ik weet nu ook hoe ik moet reageren. Bedankt Ingrid voor jouw fijne gesprekken.

S. moeder van tiener

Het gaat echt goed met mijn zoon. Hij is zo gegroeid afgelopen jaar. Maar...,ik ook denk ik, kan een en ander beter loslaten dus. Ik wil je toch nog even bedanken via deze weg, Ingrid, Dank je!

L 12 jaar

Ik heb een gesprek met Ingrid gehad. Ik vind het fijn om met Ingrid te praten omdat ze rustig blijft en niet aandringt.

een moeder zoon, 19 jaar
Nadat er inzichten ontstonden waar bepaald gedrag van mijn zoon vandaan kwam, was eea ook
confronterend voor mezelf. Enerzijds even moeilijk maar, ontzettend goed te weten ook voor mezelf wat
er dieper zit en daardoor ook de invloed van daaruit naar mijn kinderen kan zijn. Daardoor kunnen we ook echt dingen
veranderen..
Ingrid: Dank voor alle inzichten!
een moeder :)
Sophie 20 jaar

Ik heb 3 gesprekken met Ingrid gehad. In het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten maar na die 3 gesprekken voelde ik mij opgelucht. wat ik vooral fijn aan de gesprekken vond is dat Ingrid alleen maar eerlijke adviezen geeft en met mij samen keek naar oplossingen.
Na de gesprekken ben ik rustiger in mijn hoofd en weet ik beter hoe ik dingen moet aanpakken. Ze heeft me niet alleen met mezelf geholpen maar ook met de situatie tussen mij en mijn moeder. Doordat wij ook gezamenlijke gesprekken hebben gehad (ik Ingrid en mama) verloopt dat gelukkig ook beter.
En nogmaals heel erg bedankt dat je er voor me was/bent.

I 11 jaar

Ik heb ook een gesprekje met Ingrid gehad. Omdat mijn moeder en ik steeds vaker ruzie hadden en elkaar soms niet goed begrepen. Het heeft mij en mijn moeder enorm geholpen. We hebben nu twee codewoorden die iets wat soms lastig is uit te leggen of wat mijn jongere broertje dan niet begrijpt. Dit is echt enorm handig en ik raad het ook echt aan. Sinds het gesprekje heb ik ook minder ruzie met mama, natuurlijk nog weleens maar in ieder geval minder dan eerst.

Verder wil ik Ingrid nog even bedanken voor het gesprekje. Je had veel geduld en luisterde super goed naar mij. Ik had direct het idee dat ik je kon vertrouwen (en dat kan ik!) hopelijk blijf je dit lang doen zodat mijn kinderen er ook plezier van kunnen hebben!

Lieve lezer,
Hoe eng het ook lijkt, het helpt echt en het is minder eng dan het lijkt! Dus boek snel een gesprekje met de geweldige Ingrid!

M 23 jaar

Ingrid is een zeer gewaardeerde coach. Ik als student wist precies wat ik aan Ingrid had. Door de eerlijke en directe houding van Ingrid, weet je direct wat je aan haar hebt. Ingrid zal altijd beargumenteren waarom ze iets vindt en waarom zij dat zo ziet, maar wil ook graag argumenten van een ander horen.
Het geven van opbouwende en oprechte kritiek is zeker een grote kracht van Ingrid.  Ingrid weet wat ze wil en geeft je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en heeft mij enorm gestimuleerd om 'out-of-the-box' te denken.
Mede door Ingrid weet ik wat ik wil, durf en kan ik reflecteren op mijzelf en op mijn handelen. Kortom, niet alleen een goede docent pedagogiek maar ook een geweldige coach!

J 14 jaar

Na het gesprek met Ingrid voelde ik mezelf heel opgelucht. Ik vond het gesprek heel fijn want ze luisterde heel aandachtig en als ik iets niet wilde vertellen had ze daar respect voor. Nu kan ik ook veel makkelijker praten met de personen in mijn omgeving, dat vind ik heel fijn. Groetjes.

Anne-Marie moeder van 16-jarige tiener

“Het inzicht dat ik kreeg tijdens het prettig gesprek met Ingrid gaf me letterlijk meer ruimte. Ruimte in mijn hoofd en daardoor ook meer openheid in het gesprek naar mijn dochter toe. Het was niet zozeer dat zij anders zou moeten leren communiceren, maar juist dat ik mijn eigen normen, angsten en valkuilen niet op haar moest projecteren. “Het is zoals het is en het is goed!”

Bijzonder ook om te ervaren hoe mijn dochter na het gesprek met Ingrid met een open houding naar mijn ervaringen luisterde en zichzelf ook kwetsbaar durfde op te stellen. Prachtig, hoe dit inzicht bij heeft gedragen aan een positiever gevoel van mij over de communicatie met mijn puberdochter. Bedankt hiervoor.”


In verband met privacy worden alleen de voorletters weergegeven.