L veertiger

Ingrid heb ik gevraagd om met mij mee te kijken rondom een thema in mijn leven waar ik wat op vastliep. Eén gesprek met haar heeft mij al de juiste tools gegeven om mee verder te kunnen. Ingrid bevroeg me onbevooroordeeld en kritisch, waardoor ik ontdekte waar het knelpunt en het kernpunt zat. Door mij zelf de oplossing te laten bedenken die voor mij werkt, heeft het gesprek me meteen in de actie gezet om dingen positief te veranderen.

Ingrid heel erg bedankt voor je fijne en open communicatie en coaching. (jan 2021)

R & D 20 en 21 jaar

Zij: Ik heb Ingrid benaderd omdat ik en mijn vriend tegen wat dingen aan liepen. Ik kende Ingrid al van vorige gesprekken. Wat ik heel fijn vind aan Ingrid en haar dus zeker aan iedereen aanraad, is haar eerlijkheid en professionele mening. Ze luistert, vertelt, denkt mee en geeft bruikbare tips. Hiermee is het makkelijk uit te oefenen in je eigen leven. Ingrid geeft je het gevoel dat je alles kan vertellen en zorgt voor rust, ook na het gesprek. Ze heeft ons veel nieuwe inzichten gegeven maar ook bruikbare tips voor in de toekomst. Mocht het nog ooit nodig zijn, zal zij de eerste zijn die ik bel voor coaching. Bedankt voor alles.

Hij: bedankt Ingrid voor alles. Je bent goed in je vak!

(nov 2020)

M 18 jaar

Ingrid werkte op een fijne maar ook realistische manier met me samen om oplossingen te bedenken voor dingen waar ik mee zat. Ze stelt vragen waardoor ik dingen ontdekte/realiseerde over mezelf die ik anders niet goed had kunnen verwoorden. Zeker een aanrader! (okt 2020)

Moeder van tiener 14 jaar

Ik heb via via gehoord van Caring. Het meest fijne vind ik dat ze bij je thuis komen. Het is toch vaak een stap voor kinderen om open te praten over hun zorgen en problemen maar thuis vanuit hun eigen vertrouwde omgeving in hun eigen luie stoel, desnoods in pyjama, is dat een stuk makkelijker. Ze geven kinderen makkelijke handvatten maar er wordt ook een spiegel voorgehouden om zelf over dingen na te denken. En niet alleen de kinderen maar ook de ouders wordt een spiegel voorgehouden en dat is best een beetje confronterend maar wel een 'eye-opener' Ik ben zeer blij dat ik bij Caring terecht gekomen ben en kan ze ook iedereen aanraden.

M moeder van tiener

Onze dochter heeft een aantal gesprekken gehad met Ingrid voor haar onzekerheid, daardoor makkelijk doelwit voor anderen. In eerste instantie schrok ze want Ingrid is erg direct maar meteen al na het eerste gesprek gaf ze aan dat ze dat toch fijn vond, ze wist meteen wat ze aan Ingrid had. Ze heeft veel aan de gesprekken gehad, nam dingen aan en er werden dingen duidelijk. Ook zag Ingrid dat ik ook een gesprek nodig had waar ik veel van geleerd heb. Kortom, super. Onze dochter zit nu heerlijk in haar vel en kan nu makkelijker met bepaalde situaties omgaan en ik weet nu ook hoe ik moet reageren. Bedankt Ingrid voor jouw fijne gesprekken.

S. moeder van tiener

Het gaat echt goed met mijn zoon. Hij is zo gegroeid afgelopen jaar. Maar...,ik ook denk ik, kan een en ander beter loslaten dus. Ik wil je toch nog even bedanken via deze weg, Ingrid, Dank je!

L 12 jaar

Ik heb een gesprek met Ingrid gehad. Ik vind het fijn om met Ingrid te praten omdat ze rustig blijft en niet aandringt.

een moeder zoon, 19 jaar
Nadat er inzichten ontstonden waar bepaald gedrag van mijn zoon vandaan kwam, was eea ook
confronterend voor mezelf. Enerzijds even moeilijk maar, ontzettend goed te weten ook voor mezelf wat
er dieper zit en daardoor ook de invloed van daaruit naar mijn kinderen kan zijn. Daardoor kunnen we ook echt dingen
veranderen..
Ingrid: Dank voor alle inzichten!
een moeder :)
Sophie 20 jaar

Ik heb 3 gesprekken met Ingrid gehad. In het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten maar na die 3 gesprekken voelde ik mij opgelucht. wat ik vooral fijn aan de gesprekken vond is dat Ingrid alleen maar eerlijke adviezen geeft en met mij samen keek naar oplossingen.
Na de gesprekken ben ik rustiger in mijn hoofd en weet ik beter hoe ik dingen moet aanpakken. Ze heeft me niet alleen met mezelf geholpen maar ook met de situatie tussen mij en mijn moeder. Doordat wij ook gezamenlijke gesprekken hebben gehad (ik Ingrid en mama) verloopt dat gelukkig ook beter.
En nogmaals heel erg bedankt dat je er voor me was/bent.

I 11 jaar

Ik heb ook een gesprekje met Ingrid gehad. Omdat mijn moeder en ik steeds vaker ruzie hadden en elkaar soms niet goed begrepen. Het heeft mij en mijn moeder enorm geholpen. We hebben nu twee codewoorden die iets wat soms lastig is uit te leggen of wat mijn jongere broertje dan niet begrijpt. Dit is echt enorm handig en ik raad het ook echt aan. Sinds het gesprekje heb ik ook minder ruzie met mama, natuurlijk nog weleens maar in ieder geval minder dan eerst.

Verder wil ik Ingrid nog even bedanken voor het gesprekje. Je had veel geduld en luisterde super goed naar mij. Ik had direct het idee dat ik je kon vertrouwen (en dat kan ik!) hopelijk blijf je dit lang doen zodat mijn kinderen er ook plezier van kunnen hebben!

Lieve lezer,
Hoe eng het ook lijkt, het helpt echt en het is minder eng dan het lijkt! Dus boek snel een gesprekje met de geweldige Ingrid!


In verband met privacy worden alleen de voorletters weergegeven.